Kovács Mártonné, ügyvezető: 06 20 928 3680
Kovács Márton, művészeti vezető: 06 20 934 4701
ifj.Kovács Márton, munkavezető: 06 20 940 7314
E-mail: info@oscarkft.hu
Flickr
Facebook

Cégünkről

Az OSCAR KFT 1990 óta foglalkozik természetes kövek kereskedelmével, feldolgozásával, elhelyezésével. 800 négyzetméretes gyártócsarnokunkban kiváló szakemberek dolgoznak, akik értenek a kövek nyelvén. Munkájukat a legmodernebb géppark segíti, amelyek segítségével szinte bármilyen tervet megvalósítunk. Az Ön igénye szerint segítünk eligazodni a kövek világában az anyagkiválasztástól a megtervezésig. Kompelx szolgáltatást nyújtunk, amely az anyagválasztáson- és tervezésen kívül a felmérést, a kő legyártását, kiszállítását és elhelyezését is tartalmazza. Nem bízzuk másra a munkát, a kezdetektől jelen vagyunk.

Alapanyagaink kiváló minőségűek, Olaszországból szállítjuk őket. Olyan kiváló partnerektől vásárolunk, mint az Antolini Luigi vagy a Ca'D'ORO. Ezek a nagy múltú, nagy tapasztalattal rendelkező cégek nyújtják a garanciát arra, hogy Ön a legjobbat kapja.

Hazai partnerünk a Reneszánsz Zrt., amely a rendkívül jó minőségű süttői mészkövet szállítja Cégünknek.

Készítünk: pultot, ablakpárkányt, lépcsőt, kandallót, fal- és padlóburkolatot, mosdót, zuhanytálcát, falikutat, kerti kiegészítőt.

Késztermékeink (pl. konyhapultok, könyöklők, stb.) - raktárkészlettől függően - akár egy hét alatt is rendelkezésre állnak.

Tekintse meg referenciánkat és kérjen egyedi árajánlatot!