Kovács Mártonné, ügyvezető: 06 20 928 3680
Kovács Márton, művészeti vezető: 06 20 934 4701
ifj.Kovács Márton, munkavezető: 06 20 940 7314
E-mail: info@oscarkft.hu
Flickr
Facebook

Konyha

Falburkolat gránitból készült, fényezett felülettel. A pult anyaga fekete gránit antik felülettel. A konyhapult anyaga zöld gránit, a hozzá tartozó falburkolat Millenneum cream gránitból készült. A modern stílusú konyha pultja fekete gránit. Elegáns, fiatalos megoldás. Vidéki stílusban épült konyha, amely feket gránit munkalapot kapott, amelyet alulról egy antikolt tagozatos mészkő frízzel díszítettünk. Madura gold gránitból készült ez a konyhapult és a padlóburkolat is. A sötét árnyalatú bútort szépen ellensúlyozza a Madura gold színű gránit pult és padlóburkolat.

Minden konyha dísze lehet egy jól megválasztott munkalap vagy falburkolat. A színében környezetével harmonizáló konyhapult erősítheti a klasszikus, a rusztikus vagy a modern hatásokat. Kőből készült kiegészítőink időtállóak, több generációt kiszolgálnak.

Konyhapultnak minden esetben gránitot vagy kvarcitot ajánlunk, hiszen ezek a kemény, ellenálló kőzetek nem szívják be az illatokat és a különböző anyagokat (pl. olaj, víz, stb.), nem sérülékenyek, nem árt nekik még a késpenge sem.